Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

8 mágikus imádság, amit Szent Este és Karácsonykor érdemes elmondanod

Szerző:
Szabó Anna
Az év talán legvarázslatosabb és legszebb ünnepe következik. A szeretet és a fény napjai, mikor az istenek, az angyalok, a szentek és az Univerzum megnyitja feléd a kapuit, mikor készen állnak megváltani és csodát tenni veled. Te is készen állsz erre? Ha igen, válassz egy vagy akár több imát, mond el őket Szent Este vagy Karácsony napján és láss csodát, mert nem marad el!

 

Vonulj el kicsit a családodtól, hogy egyedül lehess. Gyújtsd füstölőt és gyertyát, ha úgy tetszik, vigyél egy kis süteményt, bort vagy más ajándékokat az égieknek. Térdelj le és kérd a legalázatosabban, a legátszellemültebben a segítségüket, a 8 mágikus ima révén, majd mondj nekik köszönetet!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ima a lelki társért

Csak egy asszony értheti meg igazán a vágyat, milyen is az, mikor a szíve a társra vár. Mert a Nagy Istennőnek ott van az Isten, Szűz Máriának Szent József és Mária Magdolnának Jézus, ezért az isteni nőket kérem, hogy küldjék el hozzám is a szerelmemet, találjam meg őt jövőre és mikor a következő Karácsonyi Ünnepek jönnek én már boldog asszony leszek mellette. Keresem a tükrömet, kutatom a másik felemet, éberen járok és kelek, de ehhez isteni segítség kell! Nagy Istennő, Mária és Mária Magdolna, holnaptól mutassátok meg, vezetessetek oda hozzá, a lelki társamhoz!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL