Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

8 mágikus imádság, amit Szent Este és Karácsonykor érdemes elmondanod

Szerző:
Szabó Anna
Az év talán legvarázslatosabb és legszebb ünnepe következik. A szeretet és a fény napjai, mikor az istenek, az angyalok, a szentek és az Univerzum megnyitja feléd a kapuit, mikor készen állnak megváltani és csodát tenni veled. Te is készen állsz erre? Ha igen, válassz egy vagy akár több imát, mond el őket Szent Este vagy Karácsony napján és láss csodát, mert nem marad el!

 

Vonulj el kicsit a családodtól, hogy egyedül lehess. Gyújtsd füstölőt és gyertyát, ha úgy tetszik, vigyél egy kis süteményt, bort vagy más ajándékokat az égieknek. Térdelj le és kérd a legalázatosabban, a legátszellemültebben a segítségüket, a 8 mágikus ima révén, majd mondj nekik köszönetet!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ima a jósálmokért

Jóslatok s álmok angyala, Gábriel, Te ki a Szűz előtt is több ízben megjelentél, arra kérlek, küldj szememre jós álmokat, hogy én is beleláthassak a sorsomba. Nem kérem, hogy mit, csak annyit tudjak meg, amennyire éppen szükségem van. Alázatosan kérlek, nyisd meg előttem az Álmok Kapuját, hogy csak egy kis tudásom legyen arról mi vár rám, vagy merre kellene mennem. Űz a kíváncsiság, igen, mert ember vagyok, de tudni annyit vágyok, amennyit az égiek is tudatnának velem.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL