Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

8 mágikus imádság, amit Szent Este és Karácsonykor érdemes elmondanod

Szerző:
Szabó Anna
Az év talán legvarázslatosabb és legszebb ünnepe következik. A szeretet és a fény napjai, mikor az istenek, az angyalok, a szentek és az Univerzum megnyitja feléd a kapuit, mikor készen állnak megváltani és csodát tenni veled. Te is készen állsz erre? Ha igen, válassz egy vagy akár több imát, mond el őket Szent Este vagy Karácsony napján és láss csodát, mert nem marad el!

 

Vonulj el kicsit a családodtól, hogy egyedül lehess. Gyújtsd füstölőt és gyertyát, ha úgy tetszik, vigyél egy kis süteményt, bort vagy más ajándékokat az égieknek. Térdelj le és kérd a legalázatosabban, a legátszellemültebben a segítségüket, a 8 mágikus ima révén, majd mondj nekik köszönetet!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ima, hogy megtaláld az utadat

Sorsok Tudója, Metatron angyal, hozzád fordulok. Világosítsd meg elmémet és utamat úgy, ahogyan a betlehemi csillag világította meg az utat a három király előtt. Mutasd meg utamat, mond merre menjenek, hol a lelem a végzetemet, merre van a sorsom, s én akkor végre a sarkába eredek. Adj nekem tiszta intéseket és útmutatást, hogy a következő évben megleljem önmagamat és beteljesítsem küldetésemet. Fényeskedj előttem, ahogy a sötétében a csillagok és vezess kézen fogva, hogy az utamról le ne térjek. Ámen.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL