MÁGIA

8 mágikus imádság, amit Szent Este és Karácsonykor érdemes elmondanod

Az év talán legvarázslatosabb és legszebb ünnepe következik. A szeretet és a fény napjai, mikor az istenek, az angyalok, a szentek és az Univerzum megnyitja feléd a kapuit, mikor készen állnak megváltani és csodát tenni veled. Te is készen állsz erre? Ha igen, válassz egy vagy akár több imát, mond el őket Szent Este vagy Karácsony napján és láss csodát, mert nem marad el!

 

Vonulj el kicsit a családodtól, hogy egyedül lehess. Gyújtsd füstölőt és gyertyát, ha úgy tetszik, vigyél egy kis süteményt, bort vagy más ajándékokat az égieknek. Térdelj le és kérd a legalázatosabban, a legátszellemültebben a segítségüket, a 8 mágikus ima révén, majd mondj nekik köszönetet!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ima, hogy a következő évben…

A Teremtő és Hatalmas Istenhez fohászkodom, aki korlátlan hatalommal bír minden és mindenki felett, aki képes bármit megadni, amit csak Tőle kérnek. Drága Uram, kérlek adj nekem a következő évben (itt fejtsd ki a saját szavaiddal, hogy mit szeretnél magadnak vagy másnak kérni a jövő évre). Uram, ítéld meg szívemet és tetteimet, hogy vajon mennyire érdemlem meg, hogy teljesítsd kérésemet és dicsértessék a neved, amiért meghallgattál engem. Ám ha teljesíted kérésemet, ígérem, hogy (itt egy ígéretet kell tenned annak fejében, hogy teljesülnek a vágyaid). Légy áldott Istenem. Ámen.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL