MÁGIA

7 mágikus indiai mantra a szerelemért

Szerző:
Szabó Anna
Ezekkel a mágikus hindu mantrákkal már csak egy karnyújtásnyira lesz a szerelem, akár új kedves vágysz, vagy a kapcsolatod javulásáért, esetleg a mesés szexuális élményért. A mágikus mantrák erőt adnak neked, a testednek és a lelkednek, és meditáció vagy egy kisebb rituálé elmondása közben még erősebben fejtik ki a hatásukat. Olyan, mint egy dal, amit az Univerzum meghall és változást idéz elő benne. Mantrázz te is a szelemért!

 

Nem lesz más dolgod, mint kiválasztani a szimpatikus mantrát vagy azt, amelyikre szükséged van. Általában 108 napig mondják el őket mindennap, de ezen idő alatt mindenki esetében teljesen egyéni, mikor kezd el hatni. Valakinek az első pár napban, másnak hetek múltán.

Gyújts piros és rózsaszín gyertyákat vegyesen, de páros számúak legyenek. Használj olyan füstölőt, amit a szerelemmel hoznak összefüggésbe. Rózsa, lótusz, vanília, jázmin, stb.

Ékesítheted az oltárodat Párvati, Káma vagy akár Szaraszvati istenségek szobraival, képeivel, akiknek  csak köze lehet a szerelemhez.

Szánj mindennap egy kis időt arra, hogy teljesen átadva magadat ennek a szeánsznak elmond annyiszor átlényegülve a mantrát, ahányszor csak jól esik, végig érezve magadban a szerelmet és a vágyat.

 

mágia varázslat mantra szerelem rituálé
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL