MÁGIA

5 varázslat, amit nem szabad kihagynod fogyó-hold idején

Legalábbis, ha van valami, amitől szeretnél megszabadulni, amit végleg elengednél, hiszen a fogyó-hold pontosan arra való, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos terhektől, félelmektől, kapcsolatoktól, a szerelmi bánattól, de akár a plusz kilóktól is! Csemegézz varázslataink közül és élj a fogyó-hold erejével!

{KEPGALERIA}

Szerelmi bánat elengedése

Pénteki napon gyújts egy fehér és egy fekete gyertyát. Fogj egy citromot, és szúrj bele néhány tűt. Szükséged lesz a volt szerelmed képére, amit helyezz a fekete gyertya alá, a fehér gyertya alá pedig a saját képedet. Ezen felül kellene az övé és tőled is pár szál haj vagy az írásotok egy kis papíron, amit összekötsz egy kis piros fonallal.

Egy kicsit relaxálj, idézd fel a kapcsolatotokat és az utóbbi időt, ami szomorúságban telt. Elevenítsd fel azokat az érzéseket és történéseket, amiket elengednél. Mikor készen állsz, mond az igét: „Savanyú az életem, keserűséggel telt meg a szívem. Elakarom engedni bánatomat, hogy lelkem újra mézédes boldogsággal áldott legyen.”

Fogd az összekötött hajszálakat vagy írásokat és égesd el a szavakkal: „Ami volt az már a múlté, nincs jövője kettőnknek, így hát engedd el lelkemet, ne kísérts többet, kiégetlek elmémből és örökre elfeledlek.”

Égesd le a gyertyákat. Másnap vedd ki a tűket a citromból, facsard ki a levét majd keverj hozzá egy ki mézet annyira, hogy kellemesen édes legyen, majd idd meg!

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL