MÁGIA

5 új, még erőteljesebb boszorkányos varázslat, amit csak Halloween napján végezhetsz el

Közeleg az Október 31, Halloween, illetve az ősi kelta újév ünnep, a Samhain, amikor megnyílik a láthatatlan világ és e világ közti átjáró, így még könnyebben kerülhetünk kapcsolatba a szellemekkel, tündérekkel, és még könnyebben fog a mágia, hiszen ez egy rendkívül varázslatos, boszorkányos nap! És arról se feledkezzünk meg, hogy ezen a napon még könnyebben lehet belelátni a jövőbe, úgyhogy már csak ezért is érdemes megkukkantanod a varázslatokat!

Álomjóslat a jövőre

Szeretnéd megálmodni a jövődet? Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a következő egy évben? Add a báziskrémhez a következőket: 3 tk bodza, 2 tk zsálya, 2 tk levendula, 1 tk fagyöngy. Fürdés után kend be vele a homlokodat, de előtte korábban már teszteld le, nem vagy-e allergiás egyik összetevőre sem!

Miközben kened vele a homlokodat, mond a következő igét: „Nyitva van ma a szellemek kapuja, nyitva van a harmadik szemem, ma éjjel megálmodom a jövőmet.”

Tégy egy fekete obszidián tükröt vagy sima obszidián követ a párnád alá. Ezután nincs más dolgod, mint nyugovóra térni és várni az álmokat, amik felfedik előtted a jövődet!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL