MÁGIA

5 mindent megadó különleges ünnepi varázslat Szentestére és Karácsonyra

Még csak most következnek az év legmágikusabb napjai, a Szenteste és a Karácsony. E napokon a mágia könnyen szárba szökik és a szeretet ünnepén a leghőbb kívánságaink is teljesülhetnek, álmodjunk akár bőségről, álmaink megvalósulásáról vagy szerelemről. Ezért mutatunk 5 olyan nemcsak hatásos, de gyönyörű mágiát is, ami mindent megadhat neked és akár szeretteidnek!

Ezeket a varázslatokat elvégezheted Szenteste előtt egy nappal, Szentestén, illetve az azt követő két napon:

{KEPGALERIA}

Ajándék az égieknek

Adj ajándékot az égieknek és ők is adni fognak neked! Kérd áldásukat úgy, hogy összekészítesz egy kis csomagot, amibe bort, süteményt, édességet, gyümölcsöt teszel, meg amit még gondolsz. Majd gyújt egy piros, egy zöld és egy aranyszínű gyertyát és áld meg a kosarat e szavakkal: „Hálát adok azért az Égnek, amit az idén kaptam Tőle… (itt folytasd a saját szavaiddal, mondj néhány dolgot, amiért hálás lehetsz) most pedig arra kérem a szenteket, az angyalokat és az Istent, ha módjukban áll, jövőre is részesítsenek áldásukban. Készen állok adni azért, hogy kapjak is. ”

Fogd a kosarat és ajándékozd egy templomnak vagy legalábbis hagyd ott nekik a kosarat és hagyja el a szádat az „Áldja meg az ég!” És amiért te is adtál, - hiszen ez a te adományod nekik - úgy te is kapni fogsz. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL