MÁGIA

5 könnyű, de hatékony varázslat, amivel új munkahelyet találhatsz! - Elhiheted, be fog válni!

Mivel Új év van, sokan elemei erővel vetik bele magukat a munka keresésbe, akár van nekik és csak váltani szeretnének egy jobbra, vagy mert sajnos egyáltalán nincs nekik. Ne törődj a statisztikákkal vagy munkaerő piaci elemzésekkel, mert a varázslat felettük áll és bármikor megtalálhatja és megadhatja neked a vágyott munkát! Végezz el egyet az 5 varázslat közül és meg fogod látni, hogy így van!

{KEPGALERIA}

Szerencsebabér

Növő hold idején, csütörtöki napon az esti órákban, gyújts egy zöld gyertyát. Fogj legalább 7 nagy babérlevelet és írd fel rájuk a nevedet. Ezután füstöld meg őket fahéjjal. Majd fogd a markodba őket és mond: „Fortuna, Fortuna, Fortuna, változtass sorsomon, ruházz fel mérhetetlen szerencsével, hogy a vágyott munka rám találjon. Elküldöm a szélrózsa minden irányába a jelemet, hogy itt vagyok, munkaadóim engem keresnek, én vagyok az emberük, engem vegyenek fel!”
Töltsd fel energiával a babérleveleket úgy, hogy vizualizálod, hogy megkapod a vágyott munkát. Végül nincs más dolgod, mint a szélnek ereszteni a babérleveleket.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL