Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 gyönyörű és bitang erős Anyák-napi varázslat - Mert anyaként ez jár neked!

Szerző:
Szabó Anna
Nem csak hogy jár, de te is tudod a legsikeresebben elvégezni ezeket a varázslatokat! Használd ki a közelgő Anyák-napi energiákat, mikor csak úgy burjánzik a teremtő és termékeny erő. Válassz egy szimpatikus varázslatot, védd meg gyermekeidet, hozz életükbe boldogságot vagy akár a magadéba, a romantikus szerelemmel együtt! Mert anyaként, hatalmad van!

Szív szólít szívet

Ha egyedülálló anya vagy, aki társra vágyik, a következő varázslattal bevonzhatod új partneredet:

Végy rituális fürdőt- Utána lehetőség szerint meztelenül, de minimum lenge öltözetben ülj az oltárod elé, amin legyen egy tükör és három fehér gyertya. Illetve a kedvenc virágaid. Nézz bele a tükörbe, lásd magadat szépnek, ellenállhatatlannak és kívánatosnak. Majd mond e szavakat: „Lehet, hogy érett nő, anya vagyok, de szívem még fiatal. Testem, lelkem szép, kívül-belül szerelemért ég. Szólítom az új társamat, hogy jelenjen meg, mert még mindig kívánatos vagyok, s mert való nekem az egyedüllét.”

Ekkor vizualizáld a leendő partnered tulajdonságait a tükörben, majd gyújts egy piros gyertyát, told a tükör elé és tégy elé egy rózsát. E szavakkal fejezd be: „Halld hangomat, érezd illatomat, keresd meg testem melegét, s hadd legyek melletted újra egy egész!”

Várd meg, amíg a gyertya leég. Utána őrizd meg a rózsát, ameddig csak szeretnéd.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL