MÁGIA

5 gyönyörű és bitang erős Anyák-napi varázslat - Mert anyaként ez jár neked!

Nem csak hogy jár, de te is tudod a legsikeresebben elvégezni ezeket a varázslatokat! Használd ki a közelgő Anyák-napi energiákat, mikor csak úgy burjánzik a teremtő és termékeny erő. Válassz egy szimpatikus varázslatot, védd meg gyermekeidet, hozz életükbe boldogságot vagy akár a magadéba, a romantikus szerelemmel együtt! Mert anyaként, hatalmad van!

Szerelmes szívek

Házasság, avagy párkapcsolat erősítő bűbáj

Készíts viaszból egy szívet, és közben gondolj arra, hogy az a te szíved. Tégy bele pár szálat a hajadból. Ugyanígy készíts egyet, ami a férjedé legyen. Formálj hat rózsakvarcból kört és mindegyikhez tégy egy piros gyertyát. Középre tedd be a szíveket és gyújtsd meg a gyertyákat. Köréjük pedig helyezd el a kedvenc virágaidat. Amikor elkészültél, e szavakkal folytasd: „Én vagyok a lélegző Istennő és férjem az élő Isten. Nem vagyunk már fiatalok, Anya és Apa lettünk. Így állunk most az igazi istenpár előtt, csupaszon, szívünket kitárva, annak a reményében, hogy megáldotok. Legyen mindig elég tűz a szívünkben, hogy a szenvedély sose múljon el, s ha a szerelem már szeretetté is csillapult, az örökké lobogjon lelkünkben. Mert egy anya akkor a legerősebb, ha szerelme mellette áll.”

Ekkor fog a két szívet, kösd össze őket egy rózsaszín szalaggal, majd tedd egy dobozba, amibe tégy egyet-egyet kedvenc virágaidból is, végül mond: „Örökké virágozzon a szerelmünk.”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL