MÁGIA

5 boszorkányos mágia az év egyik legnagyobb ünnepére, a közelgő Samhainra

Az ősi kelták és a boszorkányok szemében a Samhain, az Október 31-e az igazi Halottak Napja és egyben az Új Év kezdete. E napon megnyílik a láthatatlan és az e világi közötti átjáró, hogy találkozzanak a két világ lakói. Eljönnek hozzánk a szellemek, de akár a tündérek, és sok más entitás is. Használd ki ezt a napot te is arra, hogy ápold a kapcsolatodat a szellemvilággal, megjósold a jövődet vagy áldást kérj magadnak!

Szellemidézés tükörrel

Ha szeretnéd megidézni egy elhunyt rokonodat vagy bárki mást azért, hogy szót válts vele, vagy a tanácsát kérd (hiszen a szellemek híresek jövőbe látó és mindent tudó képességeikről) akkor a következőt kell tenned:

Tégy az asztal négy sarkára, vagy ha kör, akkor négy szélére: egy kis koponyát (a műanyag figura erre tökéletes), egy vörös rózsát, egy kis bort és kenyeret. Ha van az illetőtől személyes tárgy, akkor azt tedd a tükörhöz.

A tükröt (legjobb a fekete) tedd középre, és rakj köré hét fehér gyertyát úgy, hogy a pirosat legyen a tükör előtt.

Ezután ülj vagy üljetek le, de ha többen vagytok, fogjátok meg egymás kezét. Koncentráljatok pár pillanatig némán arra, akit megidéztek. Utána aki vezetni fogja a szeánszot, mondja a következőt: „Az élők szólítják a holtakat, az élők szólítják a holtakat, ma a vér és az élet napja van, jöjj hát el X(az illető neve) és mutatkozz meg, add jelét annak, hogy itt vagy.”

Ha kell, ismételd meg többször is és kérjetek egyértelmű jelet arra vonatkozólag, hogy itt van a szellem, utána felteheted neki a kérdéseidet vagy a segítségét kérheted.

Amikor végeztetek, köszönd meg a segítségét és mond ezt: „Elbocsátalak téged az élők szeretetével és áldásával, és veled együtt minden holtat, aki csak itt van. Távozz békével.”

A kenyeret, a bort és a virágot mindenképpen a szabadban kell hagyni.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL