MÁGIA

4 mágikus ima, amit érdemes elmondanod az Adventi napokon

Szerző:
Szabó Anna
Közeleg az első adventi vasárnap, éppen ezért kár lenne kihagynod azt, amit kínálhat! Varázslatot! Varázsolj magadnak és szeretteidnek békés, nyugodt ünnepeket vagy éppen bőséget, jólétet egészséget! Egy az egyik imával kérheted vágyaid beteljesülését, addig a másikkal védelmet és áldást. Nem is lesz szinte másra szükséged, csak egy adventi koszorúra!

Advent nem más, mint a készülődés időszaka, amely jelzi, hogy nemsokára itt a Karácsony. Egy varázslattal teli időszak elé nézünk, amikor is bármi lehetséges. Éppen ezért, miért ne adhatnál formát a vágyaidnak és biztosíthatnád be a jövődet és akár a szeretteidét is! Készíts egy adventi koszorút vagy ha nincs rá mód, akkor vegyél egyet és mond a megfelelő naphoz illő imát és járj el a leírtak szerint!

Kellékek

Adventi koszorú

Füstölő: választható

Áldozati ajándék

A varázslat menete

Ehhez a mágiához szükséged lesz egy adventi koszorúra. Ám ez egy kissé rendhagyó lesz, ugyanis a gyertyákba más-más dolgokat kell belekarcolnod. Az első vasárnap gyertyájába a védelem rúnáját, a második vasárnap gyertyájába az egészség rúnáját, a harmadikba a szerencse rúnáját és a negyedikbe a szeretetét.

 Mindegyik gyertyán szerepelj annak, illetve azok neve, akiknek kívánsz. Ha valóban te készíted a koszorút koncentrálj azokra, akikért imádkozni fogsz, illetve vizualizáld a vágyaid megtestesülését. A koszorút a hét bármely napján elkészítheted, de a legcélszerűbb a vasárnap.

Este meditálj, tisztítsd ki az elmédet vedd kezedbe a koszorút és mond: „Áldott legyen ez a koszorú, mely szívem és vágyaim megtestesülése.”

Ezután gyújtsd meg rajta az első gyertyát majd mond el az első vasárnap imáját: „Hamarosan megszületik a  szent gyermek, de angyalai már most vigyázzák lelkének első lépteit az égben és idelent. Így vigyázzanak az angyalok rám és szeretteimre is. Óvjanak minden bűntől és bajtól, messzire kerüljenek el a testi és lelki bántalmak és hadd élvezzük egész jövő évben a hatalmas Isten és az angyalok védelmét.”

Ilyenkor még kicsit vizualizálhatod a vágyaidat.

A következő vasárnap már csak az imát kell mondanod és meggyújtanod az előző, illetve a soron következő gyertyát. Tehát a Bronzvasárnapi ima: „Nemsokára egészséges és életerős gyermek születik, aki tudvalevő, hogy jelen van mindünkben. Így mikor ő megszületik, megfogan bennem és szeretteimben is az erő és az egészség. Kerüljön el bennünket a következő évben minden testi és lelki betegség, és hadd legyünk újra fiatalok és erősek, a betegek pedig hadd gyógyuljanak fel. Történjék meg a csoda, mert a gyermek születése is az!”

Gyújtsd meg az első három gyertyát és mond az Ezüstvasárnap imáját: „Mikor megszületik a gyermek, meg lesz mindene. Szeretettel és ajándékokkal halmozzák el, sosem kell majd hiányt szenvednie semmiben. Minden, amire csak vágyik az övé lesz és ami nem, azt két kezével teremti meg. Így szálljon az én és szeretteim fejére az ezüstáldás, a bőség és jólét ígérete, kísérje lépteinket a jó szerencse, hogy jövőre se szenvedjünk hiányt semmiből.”

Végül az utolsó vasárnapon gyújtsd meg mind a négy gyertyát meg mond el az Aranyvasárnap imáját: „Megszületik a gyermek fényt és szeretetet hozva erre a világra. Szeretni és imádni fogják, mert ő a mi Megváltónk. Hozzon nekem és szeretteimnek ez a fényes, ragyogó isten szeretetet ajándékba mindazt mi szívem leghőbb vágya. De még mielőtt ő adna nekem ajándékot, én adok neki!”

Ekkor tedd a koszorú mellé az összekészített ajándékot. Ez lehet gyümölcs, sütemény, édesség, ital, bármi.

Ezzel be is fejeződött a szertartás.  

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL