MÁGIA

4 kiemelkedően erős szerelmi virágvarázslat - Csak néhány szál virág kell a tüzes szerelemhez

Elképesztően egyszerű, de mégis rendkívül hatékony szerelmi mágiák ezek, amikhez jóformán nem lesz másra szükséged, mint pár szál virágra. Hívd meg életedbe az új szerelmet, vagy éleszd újra a tüzet a meglévőben! Légy te a párod szexistennője, akit imád és kíván! Válogass kedvedre a 4 szerelmi virágvarázslat közül és alakítsd tetszésed szerint a magánéletedet!

Szerelempecsét varázs

Pecsételd meg ezzel a varázzsal a szerelmeteket, hogy az hosszú, boldog és tüzes legyen!

Választható virágok: rózsa, vasvirág (sárga), tulipán, szegfű (rózsaszín), kankalin, bazsarózsa

Szükséged lesz két darab piros gyertyára. Karcold bele az egyikbe a te nevedet, a másikba a partneredét. Kösd össze, majd gyújtsd meg őket.

Ezután relaxálj a vágyadra és mikor készen állsz, fogj a választott virágból a kezedbe két szálat, csókold meg őket és mond: „Nem kívánok egyebet, csak téged, hogy szerelmünk legyen hosszú és teljes. Neked adom a szívemet, add nékem te is a tiédet. Szerelemből s szenvedélyből sose legyen hiány, együtt egy párként, minden gondunk megoldásra talál. Tartson ez így örökkön örökké, amíg a szerelmünk tüze is ég!"

Ekkor egy rózsaszín fonallal vagy cérnával, lentről haladva fölfelé, tekerd be vele a két virágot. Mikor elkészültél, tedd egy vázába, legyen a hálószobátokban, amíg csak bírja, közben égesd a gyertyákat is mindennap. Mikor hervadásnak indulnak a virágok, lehetőség szerint a szabadban hullajtsd el őket.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL