MÁGIA

4 kiemelkedően erős szerelmi virágvarázslat - Csak néhány szál virág kell a tüzes szerelemhez

Elképesztően egyszerű, de mégis rendkívül hatékony szerelmi mágiák ezek, amikhez jóformán nem lesz másra szükséged, mint pár szál virágra. Hívd meg életedbe az új szerelmet, vagy éleszd újra a tüzet a meglévőben! Légy te a párod szexistennője, akit imád és kíván! Válogass kedvedre a 4 szerelmi virágvarázslat közül és alakítsd tetszésed szerint a magánéletedet!

Vágyak virága varázs

Ha szeretnéd, hogy a kedvesed jobban kívánjon, és szenvedélyesebb legyen a szerelmetek és vele együtt az együttléteitek, a következőt kell tenned:

Választható virágok: rózsa, vasvirág (rózsaszín), tulipán

Gyújts két darab nagyobb méretű piros gyertyát. Karcold bele az egyikbe a párod, a másikba a te nevedet. Utána kend be őket mézzel és érintsd össze őket.

Majd tégy egy tálka vizet az gyertyák elé.

Vizualizáld a vágyadat, utána mondhatod az igét: „Mézbe mártott gyertyák égjenek, élesszétek fel szerelmünket. Egyre csak nőjön kedvesem lángja, mely elapadhatatlan irányomba. Kívánjon engem, kapaszkodjon belém, ahogy a méz fogja a viaszt, s én megfürdöm a harmatos virágvízben, hogy örökké szép és kívánatos lehessek neki.”

Ekkor a választott virág fejét mártsd a vízbe és érintsd a bőrödhöz, húzd végig a karjaidon, a combjaidon, a nyakadon, lehetőség szerint mindenütt és közben képzeld el, hogy a párod mennyire akar majd téged.

Még legalább hét napig végezd el minden este fürdés után a varázst.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL