MÁGIA

3+1 szellemmágia, amivel jóslatot vagy segítséget kérhetsz az elhunytaktól

Kérj jóslatot, jelet vagy éppen segítséget az elhunytaktól. De ha csak egyszerűen szeretnél szót váltani ismét egy halott szeretteddel, az is lehetséges! Válaszd ki a célodnak megfelelő mágiát és teljesüljön a vágyad! Vigyázz, mert a szellemek bizony könnyen odatalálnak hozzád, vagyis elhiheted, működik a mágia, úgyhogy érdemes komolyan venni, ha rászánod magadat, hogy elvégezd.

Néhány fontos tudnivaló:

Lényeges, hogy mielőtt kapcsolatba kerülsz a szellemekkel, védd le magadat és otthonodat.

Lehetőség szerint csak elhunyt rokon segítségét kérd vagy legalábbis pozitív szellemhez fordulj. De mindig tudd, kit hívsz.

Minden mágia után zárd be a szellemkaput, és utána ajánlatos egy tisztító rituálét is elvégezni.

{KEPGALERIA}

 Jóslat kérése álomban vagy látomásban

Szükséged lesz 9 fehér gyertyára, tömjén füstölőre, egy kis fém tálkára, papírra és egy képre az elhunyt rokonodról vagy arról, akihez fordulni szeretnél. Ha nincs képed, elég a neve is egy cetlin.

Az oltárodon alkoss kört a gyertyákból. Tedd középre a képet és a többi eszközt. A cetlire írd fel azt, amire kíváncsi vagy, igyekezz pontosan fogalmazni!

Azután meditálj rá a kérésedre, ürítsd ki az elmédet és csak a szellemre gondolj. Idézd fel a hangját, a külsejét. Mikor úgy érzed olyan, mintha már szinte ott lenne előtted, így fohászkodj: „X (a szellem neve), nem akarlak zavarni, csak egyszerű kérésem lenne hozzád! Mivel te már minden tudás birtokában vagy, arra kérlek, mutasd meg nekem mi a legjobban izgat most engem! (Itt mond el hangosan, ami a cetlin is szerepel.) Hozz kérlek jósálmokat a szememre, mutasd meg nekem a választ, mit keresek, azután menj tovább békével és áldott fény vegyen körbe! Egyedül csak neked engedem, hogy kapcsolatba lépj velem és válaszolhass a kérdésemre! Légy áldott!”

Ezután égesd el a cetlit, és köszönj el a szellemtől, majd térj mielőbb nyugovóra.

Ám ha nem álomban szeretnél rátalálni a válaszra, megteheted, hogy egy kis tál vizet raksz az oltárra, és akkor így szóljon a fohász: „X (a szellem neve), nem akarlak zavarni, csak egyszerű kérésem lenne hozzád! Mivel te már minden tudás birtokában vagy, arra kérlek, mutasd meg nekem mi a legjobban izgat most engem! (Itt mond el hangosan, ami a cetlin is szerepel.) Húzd el a fátylat a szememről, mi visszatartja előlem a jövő tudását és engedd látnom a tiszta vízben a legtisztább jövőképemet, a választ, a kérdésemre. Azután menj tovább békével és áldott fény vegyen körbe! Egyedül csak neked engedem, hogy kapcsolatba lépj velem és segítségemre lehess! Légy áldott!”

Ebben az esetben nem kell elégetned a cetlit, nincs is rá szükséged, csak nézz a vízbe és koncentrálj, próbáld meglátni a választ, amit keresel.

Viszont itt is azzal végződjön a mágia, hogy megköszönöd a segítségét!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL