Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

3+1 szellemmágia, amivel jóslatot vagy segítséget kérhetsz az elhunytaktól

Szerző:
Szabó Anna
Kérj jóslatot, jelet vagy éppen segítséget az elhunytaktól. De ha csak egyszerűen szeretnél szót váltani ismét egy halott szeretteddel, az is lehetséges! Válaszd ki a célodnak megfelelő mágiát és teljesüljön a vágyad! Vigyázz, mert a szellemek bizony könnyen odatalálnak hozzád, vagyis elhiheted, működik a mágia, úgyhogy érdemes komolyan venni, ha rászánod magadat, hogy elvégezd.

Néhány fontos tudnivaló:

Lényeges, hogy mielőtt kapcsolatba kerülsz a szellemekkel, védd le magadat és otthonodat.

Lehetőség szerint csak elhunyt rokon segítségét kérd vagy legalábbis pozitív szellemhez fordulj. De mindig tudd, kit hívsz.

Minden mágia után zárd be a szellemkaput, és utána ajánlatos egy tisztító rituálét is elvégezni.

{KEPGALERIA}

 Jóslat kérése álomban vagy látomásban

Szükséged lesz 9 fehér gyertyára, tömjén füstölőre, egy kis fém tálkára, papírra és egy képre az elhunyt rokonodról vagy arról, akihez fordulni szeretnél. Ha nincs képed, elég a neve is egy cetlin.

Az oltárodon alkoss kört a gyertyákból. Tedd középre a képet és a többi eszközt. A cetlire írd fel azt, amire kíváncsi vagy, igyekezz pontosan fogalmazni!

Azután meditálj rá a kérésedre, ürítsd ki az elmédet és csak a szellemre gondolj. Idézd fel a hangját, a külsejét. Mikor úgy érzed olyan, mintha már szinte ott lenne előtted, így fohászkodj: „X (a szellem neve), nem akarlak zavarni, csak egyszerű kérésem lenne hozzád! Mivel te már minden tudás birtokában vagy, arra kérlek, mutasd meg nekem mi a legjobban izgat most engem! (Itt mond el hangosan, ami a cetlin is szerepel.) Hozz kérlek jósálmokat a szememre, mutasd meg nekem a választ, mit keresek, azután menj tovább békével és áldott fény vegyen körbe! Egyedül csak neked engedem, hogy kapcsolatba lépj velem és válaszolhass a kérdésemre! Légy áldott!”

Ezután égesd el a cetlit, és köszönj el a szellemtől, majd térj mielőbb nyugovóra.

Ám ha nem álomban szeretnél rátalálni a válaszra, megteheted, hogy egy kis tál vizet raksz az oltárra, és akkor így szóljon a fohász: „X (a szellem neve), nem akarlak zavarni, csak egyszerű kérésem lenne hozzád! Mivel te már minden tudás birtokában vagy, arra kérlek, mutasd meg nekem mi a legjobban izgat most engem! (Itt mond el hangosan, ami a cetlin is szerepel.) Húzd el a fátylat a szememről, mi visszatartja előlem a jövő tudását és engedd látnom a tiszta vízben a legtisztább jövőképemet, a választ, a kérdésemre. Azután menj tovább békével és áldott fény vegyen körbe! Egyedül csak neked engedem, hogy kapcsolatba lépj velem és segítségemre lehess! Légy áldott!”

Ebben az esetben nem kell elégetned a cetlit, nincs is rá szükséged, csak nézz a vízbe és koncentrálj, próbáld meglátni a választ, amit keresel.

Viszont itt is azzal végződjön a mágia, hogy megköszönöd a segítségét!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL