MÁGIA

3 komplett mágia, amivel jóstehetségre tehetsz szert, mint egy vérbeli prófétanő

Mindig is csodáltad a kártyavetők, a látnokok, a kristálygömböt olvasó jósasszonyok tehetségét? Titkon arra vágytál, milyen jó volna, ha neked is megadatna ilyen csodás képesség? Akkor itt a lehetőség, hogy varázsolj magadnak! Válassz egyet a 3 komplett szertartás közül és jósolj holnaptól te is!

 

Persze, vannak a született tehetségek, akiknek a kisujjúkban van a jóslás. Másoknak pedig meg kell tanulnia akárcsak az ábécét vagy az írást. Míg akár azt is megteheted, hogy varázsolsz magadnak jóstehetséget. Hogy mennyire lesz sikeres? Amennyire csak hiszel benne. Hiszen ugyannyira lehet hatásos, mint azé, aki megtanulta vagy ilyen képességgel született. Ha hiszel magadban és abban, hogy képes vagy, és megpróbálod, majd érkeznek a pozitív visszajelzések, minden okod meg lesz rá, hogy elmondhasd, neked is jutott egy kis jóstehetség!

Válassz egy mágiát, és váljon valóra a vágyad!

 

{KEPGALERIA}

A kártya szelleme és a lélek összeolvadása

Válaszd ki a kártyát, amihez érteni szeretnél. Például Tarot vagy cigánykártya. Egy teliholdas éjszakán gyújts tizenhárom fehér gyertyát. Égess tömjént. Húzz mágikus kört és telepedj kényelmesen az oltárad elé vagy ahol a mágiát készülőd végezni.
Vedd a kezedbe a kártyapaklit, koncentrálj a célodra, és azután így kezdj bele: „Tarot/Kártya szelleme, megtért jósok szellemei, hallgassátok meg kérésemet! Adjatok nekem olyan jóstehetséget, amivel ez a kártya megnyílik előttem és lapjai olyanok lesznek előttem, mint a nyitott könyvek! Ne legyen olyan rejtély, amit ne tudnék kiolvasni. Olvassam úgy a jövőt, mintha csak egy könyv volna előttem.”
Ezután szorítsd a paklit a harmadik szemedhez egy kicsi, koncentrálj, majd folytasd így: „Legyen enyém kártyavető tudás, mert egy vagyok a kártya szellemével és együtt lélegzem vele!”

Nincs más dolgod, mint megköszönni a szellemek segítségét, elbocsátani őket és egy éjszakára a párnád alá tenni a kártyapaklit.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL