MÁGIA

3 felettébb hatásos szerelmi mágia Beltane éjszakájára

A közelgő április 30-át úgyis nevezik, hogy a boszorkányok ünnepe. Az ősi kelta, druida ünnepen Beltane idején a pogányok, boszorkányok és kelták tüzeket gyújtottak, hogy megünnepeljék a Nagy Istennő és a Szarvas Isten szerelmét és a tavasz betetőzését. Így ezen az éjjelen és a másnap óriási mágikus erővel bír, ezért rendkívül kedvez a szerelmi varázslatoknak! Jóval hatásosabb bármely más naphoz képes!

{KEPGALERIA}

Szenvedélyébresztő gyertyavarázs

Ha kihűlőben van a kapcsolatotok vagy a megszokás veszélye fenyegeti, végezd el a következő mágiát, amivel felkeltheted partnered irántad való vonzalmát:

Ezzel az egyszerű kis varázslattal elérheted, hogy a párod rettenetesen kívánjon téged.

Piros viaszból készíts hímvessző és vagina formájú gyertyát, de ha akarod, készen is megveheted. Ha te csinálod, tedd bele a párod pár szál haját vagy körmét is a hímvesszőbe, a vaginaalakúba pedig a sajátodat. Végül kend be őket rózsa olajjal.

Majd gyújts meg hat másik piros gyertyát kör alakban. Tedd középre a nemi szerveket formáló gyertyákat.

Koncentrálj a vágyadra, érezd azt, amit szeretnél, hogy a párod érezzen irántad. Utána gyújtsd meg a hímvesszős gyertyát, de előtte jelentsd ki, hogy az a párod hímvesszője és mond el az igét háromszor: „Mikor lélegzel, mikor étkezel, mikor rám gondolsz égetően kívánsz. Lángoló férfiasságod tüzét csak én olthatom el, mert én vagyok a Nagy Istennő.”

Majd gyújts meg a vagina gyertyát e szavakkal: „Bennem találj örömet, bennem találod a gyönyörök kapuját, mert te vagy számomra az Isten, és mert én vagyok a Nagy Istennő, és csak együtt emelkedhetünk szerelmi magaslatokba.”

Végül nincs más dolgod, mint teljesen leégetni a gyertyákat és érdemes ezen az éjszaka szeretkeznetek, hogy a mágia megpecsételődjön.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL