MÁGIA

10 mágikus krém egy boszorkány receptes könyvéből

Szerző:
Szabó Anna
Szereted a krémeket, de talán annál is jobban a varázslatot? Képzeld csak el, ahogy egyetlen krém képes teljesíteni a vágyaidat! Kend magadra a szerelmet, szerencsét, jósálmokat vagy pénzt vonzó mágiát vagy hogy ébressz ellenállhatatlan vágyat a kedvesedben irántad! Mélyülj el a boszorkány receptes könyvéből kiemelt 10 mágikus krémben és készítsd el azt, amelyikre a legjobban vágysz!

Hogyan kell elkészíteni?

Mindig szükség van bázis krémre. Ez lehet sheavaj, kakaóvaj, lanolin, natúr testápoló, de régen disznózsírt is használtak.

A receptek 30-40 milliliterre szólnak. Az nagyjából akkora, mint a kis tégelyes kozmetikumok. Tárolást tekintve szerencsés is ilyenben tartani vagy üveg edényben. Természetesen az adagokat megnövelheted.

Fontos: Mindig győződj meg arról egy bőrpróbával, nem vagy-e allergiás valamelyik krém és csakis bőrbarát krémet használj!

A teljes sikerhez érdemes odafigyelned arra, hogy a megfelelő napon készítsd el!

Az alap recept:

Ha kész olajokat adsz a krémhez, csak bele kell csepegtetned a bázis krémbe. Tégy egy tálba 30 ml alap(bázis) krémet és add hozzá az olajat.

Amennyiben nyers anyagokkal vagy félig olajokkal is dolgozol, akkor egy kis fémtálba tedd az alapanyagokat, az olajokat, önts rá annyi bázis krémet, ami ellepi az egészet, és csak melegítsd meg. Utána hagyd 7 napig állni hűvös, száraz helyen. Végük szűrd le egy kis üvegbe és már használhatod is!

Az elkészült krémeket a következő helyekre kenik egy ujjnyira, hogy elérje a kívánt hatást: nyak, csukló, kézfej, szeméremtest, mellkas. De természetesen egész testre alkalmas, így testápolóként is használhatod.

{KEPGALERIA}

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL