LELKIPATIKA

Tedd fel magadnak ezt az egyetlen egy kérdést, és kerülj közelebb céljaid eléréséhez

Ahhoz, hogy az életed tudatos teremtője légy, a lehető legmagasabb rezgésszintre kell kerülnöd. Ha azonban következetesen alkalmazol egy egyszerű kérdést, máris sokat tettél magadért.

Miért?

Azaz, miért akarod azt a valamit, amit szeretnél. Ha semmi mást nem teszel, csak folyamatosan erre a kérdésre válaszolsz magadban, már szinte a célegyenesben vagy. Hiszen amikor arról beszélsz, gondolkodsz, hogy miért szeretnéd ezt vagy azt a dolgot, akkor egyre magasabb és magasabb rezgést árasztasz ki.  Lehet, hogy az első válaszaid még a hiány teréből fakadnak, de szinte észrevétlenül átcsúszol majd a pozitív energiákba.

 Miért szeretnél egészséges lenni? Hogy ne legyél beteg. Miért? Azért, mert akkor könnyebben mozogsz, mert el tudod látni a feladataidat. Miért? Mert fontosnak érezheted magad, mert szabad lehetsz. Miért? Mert segíthetsz másoknak, és ettől jól érezheted magad.

A fenti példa alapján bármilyen céloddal megteheted ezt a folyamatot. Mindig tedd fel a kérdést: Miért? Addig, ameddig kirobbanóan nem érzed magad, és amíg el nem fogynak a válaszok. Minél többet csinálod, annál többet leszel magas rezgésben, ahol sokkal könnyebben valósulnak meg a céljaid, mintha alacsonyabban vagy. Amire fókuszálsz, azt vonzod.  Amikor arról beszélsz, gondolkodsz, miért szeretnél valamit, elábrándozol, és elmédben képek jelennek meg, amelyek összekapcsolódnak a jó érzésekkel. Eggyé válsz a céloddal. Ezzel a gyakorlattal szinte minden ellenállást kikapcsolsz. Innentől pedig már csak idő kérdése, hogy a vágyott dolog megérkezzen hozzád.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL