LELKIPATIKA

Nézd meg a képet és jegyezd meg, amit látsz... aztán kapsz egy bölcs tanácsot!

Szerző:
Szabó Anna
Az optikai illúziók pszichológiájára alapozva, nézd meg ezt a képet, és figyeld meg mi az első dolog, amit észreveszel rajta. Megtudhatsz belőle valamit a személyiségedről és még egy jó tanáccsal is gazdagabb leszel!

1. Falu

Keresed a szabadságot. Független személyiség vagy, és gyakran úgy szereted csinálni a dolgokat, hogy közben nem vársz másokra.


A tanács pedig az, hogy ne gondold azt, hogy mások nem értenek meg. Inkább Ehelyett próbálj nyitni a világ felé és elkerülni, hogy magányos lélek legyél.

2. Elefánt

Védelmet keresel. Talán egy olyan időszakon mész át, amelyben megromlott az önbecsülésed vagy a bizalmad másokkal szemben. Mindez nem azt jelenti, hogy gyenge ember lennél, csak nagyra értékeled az őszinteséget a kapcsolataidban.
A tanács az pedig, mikor túlterheltnek érzed magad és hiányolod a védelmet, nyugodj meg és összpontosítson arra, hogy bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. Akár védelmet is!

 

Lássuk be, nem volt könnyű mindkét figurát meglátni a képet. Ez egy olyan teszt, amely sok vizuális figyelmet igényel. Te mit látott először?

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL