Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Lelki magány - Mit tegyél, ha senki sem ért meg igazán?

Szerző:
Szabó Anna
Azok számára, akik lelki beállítottságúak, nem ritka, hogy egy kicsit elzárkóznak más emberek társaságától. A magány velejárója azonban szükségszerűen a megvilágosodás. Íme, néhány módszer arra, hogy megbirkózz a lelki magánnyal:

 

Noha hallgatsz a belső hangokra, de mégis, a modern civilizáció kissé kilendít mindebből, ahol a materializmus, a fogyasztói szemlélet és a folytonos aggódás van jelen.  Ha keresztülmentél vagy épp most léptél a megvilágosodás útjára, akkor biztosan ismered azt az érzést, amikor elutasítod a tömeg akaratát. Nos, vajon hogyan is lehetsz egységben mindenkivel, miközben a saját egyéni érzelmi világodat elválasztod a külvilágtól?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4.    Keresd a hozzád hasonló embereket

Emlékezz arra, hogy sok lelki beállítottságú ember van a világon. Ne csüggedj, ha még nem találtál rá ilyen személyre a közvetlen környezetedben. Tegyél lépéseket a vágyott életmód felé, és találkozz félúton az Univerzummal, kerülj szinkronba vele. Kezdj el jógázni. Tégy egy látogatást egy ezoterikus boltban. Látogass el egy spirituális hangulatú kávézóba. Csatlakozz szellemi közösségekhez az interneten. A lényeg, hogy légy nyitott mindenre.

Nem ritka, hogy egyedül érzed magad, főként, ha az átlagtól eltérő nézeteid és gondolataid vannak. Ne érezd magad emiatt rosszul. Az önsajnálattal ugyanis semmire sem mész. Légy büszke arra, hogy elég bátor vagy ahhoz, hogy önmagad légy ebben a világban, amely az egyéniségeket elnyomja. Biztosan izgatott vagy amiatt, hogy egyfajta egységben vagy a világgal, de ne félj, remek kapcsolatok születhetnek ebből más emberekkel. Szeretnek téged, és több millió hozzád hasonló ember van a világon. Még akkor is, ha lelkileg néha magányosnak érzed magad.

De ami fontos, az az, hogy tudd, nem vagy egyedül, a szeretet pedig működik. Légy büszke arra, aki vagy, és higgy abban, hogy az Univerzum igenis kapcsolatban áll veled és segít neked. Nem kell mást tenned, mint kilépned a komfortzónádból, és hagyd, hogy ezek a kapcsolatok létrejöjjenek másokkal.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL