Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Lelki magány - Mit tegyél, ha senki sem ért meg igazán?

Szerző:
Szabó Anna
Azok számára, akik lelki beállítottságúak, nem ritka, hogy egy kicsit elzárkóznak más emberek társaságától. A magány velejárója azonban szükségszerűen a megvilágosodás. Íme, néhány módszer arra, hogy megbirkózz a lelki magánnyal:

 

Noha hallgatsz a belső hangokra, de mégis, a modern civilizáció kissé kilendít mindebből, ahol a materializmus, a fogyasztói szemlélet és a folytonos aggódás van jelen.  Ha keresztülmentél vagy épp most léptél a megvilágosodás útjára, akkor biztosan ismered azt az érzést, amikor elutasítod a tömeg akaratát. Nos, vajon hogyan is lehetsz egységben mindenkivel, miközben a saját egyéni érzelmi világodat elválasztod a külvilágtól?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1.   Maga a valóság csupán egy játék, a tudat kivetülése. Ez az egész egy álom

Most éppen álmodsz. Nem úgy, mint amikor a tested pihen és alszol, hanem úgy, hogy miután meghalsz, a lelked egy másik dimenzióba kerül majd. Rájössz majd, hogy az élet nem más, mint egy játék és egyben egy utazás, ha pedig ráébredsz minderre, lelkileg is fejlődsz. Ez a ráeszmélés hasznos, mert így könnyebb szembenézned a magánnyal - ne feledd, az élet a tudat megnyilvánulása és a kreativitás kivetülése.

Ne vedd a dolgokat túl komolyan! Tanulj az álmaidból, hallgass az álmaidra, és egyáltalán, fedezd fel az álmaidat. Ám ne hagyd, hogy mindent jelnek tekints, amit éppen álmodsz.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL