LELKIPATIKA

Kérj egy jelet az Univerzumtól - Kövesd az útmutatót!

Szerző:
Szabó Anna
Mindannyian voltunk olyan szituációban, hogy úgy éreztük, csapdába estünk a saját életünkben. Az útmutatás keresése viszont néha nehézkes, hiszen még a legbölcsebb és legtisztább emberek is félrevezethetnek bennünket. Ami valaki számára helyes, nem mindenki számára megfelelő. Ezért aztán a jó tanácsok „halálos” kimenetelűek lehetnek.

Ennek az az oka, hogy nem mindig vagyunk képesek felismerni az igazságot, vagy megkapni azt, amit szeretnénk. Ilyenkor kérj inkább jelet az Univerzumtól. Miért? Azért, mert az Univerzum te vagy!

Az Univerzum te vagy

Univerzum/Isten/istenek/istennők/angyalok… stb. Azt hihetnéd, hogy Isten vagy az Univerzum közvetlenül válaszolni fog a kérdésedre. Ellenkezőleg. Közvetlenül kapcsolódhatsz az Isteni forráshoz, és saját magad válaszolod meg a kérdésedet. Ennek számos módja van, de most megmutatjuk a legismertebb módszereket.

Így kérj jelet az Univerzumtól

  • Annak érdekében, hogy jelet kérjünk, fel kell készítenünk az elménket. Mi a kérdés?
  • Ez nem ostobaság, az Univerzum nem válaszol rögtön minden kérdésedre. Fel kell tenned egy kérdést és várnod a válaszra. Ne ugorj más kérdésre, idővel megkapod a jelet, a választ.
  • Most, hogy a kérdés világos, meditálj rajta. Csukd be a szemed, beszélj Istennel. Egyszerűsítsd. Ismételd meg, bizonyosodj meg arról, hogy kérdésed hangos és tiszta.
  • Mondd el, hogy miért fontos ez számodra. Ezzel felhatalmazod az Univerzumot a válaszra. Mondd el úgy, mintha a legjobb barátoddal beszélnél, mondd el vágyaidat.

 

  • Adj lehetséges válaszokat. Mondd el, hogy milyen válaszra számíthatsz, mi lenne szerinted a jó. Például tedd fel ezt a kérdést: Igen vagy nem? Most folytasd: Ha igaz, akkor holnap 14:04 órakor megpillantom a Nap fényét. Ha hamis, akkor esni fog. Természetesen az Univerzum, nem köteles ilyen módón válaszolni.
  • Adj meg egy határidőt. Kérd meg, hogy a lehető legtisztább módon jelezzen. „Azt akarom, hogy küldj nekem egy jelet hétfőn 10 órakor”. Miért tenné ezt? Azért, mert még mindig arra az egy kérdésedre koncentrálsz. Lelkileg és szellemileg éber vagy, erőt és bizalmat sugárzol.
  • Fejezd be a meditációt és engedd el. Enged el az energiát, de tartsd szem előtt, anélkül, hogy veszítene intenzitásából. Hagyd, hogy a világegyetem eldöntse, hogyan fog válaszolni. Emlékezz a kérdésre, azon az éjszakán, amikor a határidő közeleg. Ismételd meg, ha szükséges.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL