LELKIPATIKA

Egy ősi szanszkrit tan felfed 9 tanítást, melyek segítségével valóban teljes életet élhetsz

Noha az élet valódi értelmét a mai napig nem ismeri senki, rengeteg elmélet született róla. Létezik egy olyan ősi szanszkrit tanítás, amelyben 9 olyan szabály van, amik segítségével valóban teljes életet élhetsz, emberhez méltóan, és általuk megértheted magát az életet.

A szanszkrit tulajdonképpen a hinduizmus ősi nyelve, amelynek segítségével az akkori emberek képesek voltak az ókori hindu istenségekkel kommunikálni. Kétségkívül az egyik legismertebb és legősibb nyelvről van szó, amelyet több ezer évvel ezelőtt használtak. Az alábbi 9 tanítás segítségével kitisztul a szellem és emberileg fejlődhetsz általuk. Noha évezredek óta ismertek, a mai napig érvényesek! Ismerkedj meg velük, és éld meg az életet teljes egészében!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

9. A válaszok ott rejlenek benned

Az életeddel kapcsolatos válaszok és minden, ami az álmaiddal összefügg, ott van a lelkedben. Csupán annyit kell tenned, hogy elkezdesz hallgatni önmagadra és hiszel saját magadban.

A fenti kilenc szabály közös ismérve, hogy az ego, nem létezik, és nyitottnak kell lenned az új dolgok megismerésére, meg kell tapasztalnod minden új élményt. Sokban hasonlít a buddhizmusra, amely sok keleti vallás alapját képezi. Az a tény, hogy kiállták az idő próbáját ezek a szabályok, az azt mutatja, hogy valóban értéket közvetítenek.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL