LELKIPATIKA

Az 5 legidegesítőbb Facebook felhasználó, akitől garantáltan feláll a szőr a hátadon

Valljuk be, mert be kell vallani. Sokan szenvedünk Facebook mániában. No para. Amíg legalábbis tudjuk kontrollálni. De valaki egyszerűen képtelen rá és már nemhogy bele vagy szerelmesedve és elválaszthatatlanok lettek, hanem talán észre sem veszik, de sírba kergetik az ismerőseiket. Vagyis téged. Fogadunk egyből lesz, aki eszedbe jut, amint elolvasod ki az 5 legidegesítőbb felhasználó!

4. A gyerekesmacskáskutyás

Mindig nagy öröm, ha egy gyermek születik, és igen, tudassa mindenki bátran az ismerőseivel, hogy szülő lett. Megérdemli a gratulációkat. Meg persze, az igazán jelentős pillanatok is jöhetnek. De… biztos kell a többi kép? A gyerek pucéran a kádban vagy a fejére húzott milánóival? Vagy mikor viccesnek tűnik, ahogy sír? Nem biztos, hogy az a gyermek hálás lesz nagykorában azért, amiért nem volt közösségi szintű magánélete…
Aztán ott vannak azok, akik ontják magukból az állatos képeket. Nagyszerű, hogy állatbarátok, jó, hogy ennyire nagy a szeretet a cirmi meg a gazdi között. Ám azt a napi hetet biztos le lehetne redukálni… vagy átmenekíteni egy blogra, ami csak erről fog szólni csak azoknak, akik életét a kedvenceik töltik ki.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL