LELKIPATIKA

7 ok az életben, amiért sohasem késő lépni

Szerző:
Szabó Anna
Az életed véges – legalábbis a rád kiszabott idő a Földön. Sokan életük vége felé döbbennek rá, hogy nem éltek igazán. Sokan a „mi lett volna, ha/kellett volna” gondolkodásmód csapdájába esnek, néhányan sajnálkozni kezdenek, mások pedig mély depresszióba esnek, vagy más mentális problémával küzdenek. De mit jelent az, hogy sosem éred el az álmaidat?

 

Henry David Thoreau azt vallja, hogy „élj a jelenben, vesd bele magad az élet forgatagába, találd meg az örökkévalóságot minden pillanatban. Csak az ostobák állnak egy lehetőségekkel teli szigeten, nem észrevéve azt, miközben sóvárognak egy másik sziget felé. De nincs más föld, nincs más élet, ezt kell megélned teljesen.”

Természetes, hogy el-elidőzöl a múlton, de el kell fogadnod azt, hogy ami megtörtént, azon nem tudsz változtatni. Nem tudsz sem hozzáadni, sem pedig elvenni abból, ami már elmúlt. Csak az adott pillanatból tudod kihozni a legjobbat. Azonban a múlt eredményeképpen te magad képes vagy változni, és ez talán enyhíti valamelyest a múltbeli sérelmeket.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL