LELKIPATIKA

7 ok, ami a 2017-es évet az egészséges "önzés" évévé teszi számodra

Gyakran épp akkor kapod meg az „önző” jelzőt, amikor a legjobb dolgokat teszed magaddal és az életeddel. Azonban belegondoltál abba, hogy amikor önző vagy, lehet, hogy éppen a legjobbat hozod ki magadból? Mikor a legjobbra törekszel és meghallod a belső hangodat, akkor megtanulod, hogyan válhatsz jobb emberré és tehess jót másokkal. Bizonyos értelemben az önzés tehát jó célt is szolgálhat.

 

Ha nem teszed magad az első helyre, és nem tudod, mi tesz boldoggá, soha nem fogod megismerni a saját korlátaidat. Igen, éppen az önzés az, ami megmutatja, ki is vagy valójában, függetlenül attól, hogy másoknak esetleg kárt okozol. Azonban mindazt, ami benned van, a világ és mások javára is fordíthatod, ha szeretetet és együttérzést is képes vagy adni. Hadd mutassuk meg neked, hogy miért érdemes 2017-ben egy kicsit önzővé válnod, és hogyan lehet ez előnyös számodra és a világ számára is.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

6. Felhagysz az önpusztító szokásokkal

Nincs tökéletes ember, mindenkinek vannak rossz szokásai. Az emberek a bennük lévő űrt sokszor alkohollal, drogokkal, egészségtelen ételekkel és rossz párkapcsolatokkal próbálják meg kitölteni. Néha keveset alszol, és túl sokat dolgozol, így azonban nem marad idő saját magadra. Mindezek pedig negatív érzéseket szülnek, fájdalmat, stresszt, magányt. Ezek a rossz szokások csupán csak rombolják a lelket, és szabotálják a boldogságodat. Hagyj fel ezekkel a rossz szokásokkal és beidegződésekkel, helyette szeresd jobban önmagad és meglátod, egy teljesen új szinten köszönt be a szabadság és boldogság.

2017-ben tehát igyekezz változtatni a rossz szokásaidon, és ne feledd, haladj apró léptekben. Nem megy könnyen elsőre, de próbálj meg derűsen látni és célokat kitűzni magad elé.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL