LELKIPATIKA

7 ok, ami a 2017-es évet az egészséges "önzés" évévé teszi számodra

Gyakran épp akkor kapod meg az „önző” jelzőt, amikor a legjobb dolgokat teszed magaddal és az életeddel. Azonban belegondoltál abba, hogy amikor önző vagy, lehet, hogy éppen a legjobbat hozod ki magadból? Mikor a legjobbra törekszel és meghallod a belső hangodat, akkor megtanulod, hogyan válhatsz jobb emberré és tehess jót másokkal. Bizonyos értelemben az önzés tehát jó célt is szolgálhat.

 

Ha nem teszed magad az első helyre, és nem tudod, mi tesz boldoggá, soha nem fogod megismerni a saját korlátaidat. Igen, éppen az önzés az, ami megmutatja, ki is vagy valójában, függetlenül attól, hogy másoknak esetleg kárt okozol. Azonban mindazt, ami benned van, a világ és mások javára is fordíthatod, ha szeretetet és együttérzést is képes vagy adni. Hadd mutassuk meg neked, hogy miért érdemes 2017-ben egy kicsit önzővé válnod, és hogyan lehet ez előnyös számodra és a világ számára is.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. Elkezded megvalósítani az álmaid

Mielőtt befejeznéd a középiskolát, el kell gondolkodnod azon, mi is szeretnél lenni. Át kell gondolnod, mivel fogsz pénzt keresni, és mit fogsz dolgozni, vagy hová mész egyetemre. Valahol az út mentén, eközben pedig, elveszíted a valódi álmaidat, ám ezek egy szép napon újra előtörnek belőled. Talán épp ebben az évben. Porold le a képzeletbeli polcokat, és hagyd, hogy ezek újra a felszínre jöhessenek. Hiszen régen, valaha, már tudtad, mit akarsz. Még mielőtt a világ mondja meg, kinek is kellene lenned. Ne a világra hallgass – hallgass saját magadra. Az egyetlen ember te vagy, aki valóra válthatod az álmaidat, ezért ne várj senki jóváhagyására.

Az egyetlen korlátja önmagadnak épp csak te vagy. 2017-ben hagyd ezeket magad mögött, és higgy magadban, a negatív gondolatokat pedig zárd ki.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL