LELKIPATIKA

7 ok, ami a 2017-es évet az egészséges "önzés" évévé teszi számodra

Gyakran épp akkor kapod meg az „önző” jelzőt, amikor a legjobb dolgokat teszed magaddal és az életeddel. Azonban belegondoltál abba, hogy amikor önző vagy, lehet, hogy éppen a legjobbat hozod ki magadból? Mikor a legjobbra törekszel és meghallod a belső hangodat, akkor megtanulod, hogyan válhatsz jobb emberré és tehess jót másokkal. Bizonyos értelemben az önzés tehát jó célt is szolgálhat.

 

Ha nem teszed magad az első helyre, és nem tudod, mi tesz boldoggá, soha nem fogod megismerni a saját korlátaidat. Igen, éppen az önzés az, ami megmutatja, ki is vagy valójában, függetlenül attól, hogy másoknak esetleg kárt okozol. Azonban mindazt, ami benned van, a világ és mások javára is fordíthatod, ha szeretetet és együttérzést is képes vagy adni. Hadd mutassuk meg neked, hogy miért érdemes 2017-ben egy kicsit önzővé válnod, és hogyan lehet ez előnyös számodra és a világ számára is.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Engedd el a lelki terheket és fájdalmat

Már volt szó arról, mit nyerhetsz az önszeretettel, no de mi az, amit hátrahagyhatsz a segítségével? Amikor a lelked sötétben bolyong, és aztán egyszer csak elkezd gyógyulni, akkor elkezded más színben látni a világot. Azért születtél erre a világra, hogy megéld a szerelmet és megtapasztald a fényt, de valahogy elvesztetted az út mentén ezekkel a dolgokkal a kapcsolatot. Ez egy ördögi kör, a fájdalom miatt mindent rossz színben látnak sokan, a számlák, a munka és a rossz kapcsolataik mind-mind nyomasztóan hatnak.

Ha vállalod, hogy ezután igazán élni fogsz, és csak azzal foglalkozol, ami boldoggá tesz, akkor a negatív dolgok egyre inkább el fognak kerülni.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL