LELKIPATIKA

7 ok, ami a 2017-es évet az egészséges "önzés" évévé teszi számodra

Gyakran épp akkor kapod meg az „önző” jelzőt, amikor a legjobb dolgokat teszed magaddal és az életeddel. Azonban belegondoltál abba, hogy amikor önző vagy, lehet, hogy éppen a legjobbat hozod ki magadból? Mikor a legjobbra törekszel és meghallod a belső hangodat, akkor megtanulod, hogyan válhatsz jobb emberré és tehess jót másokkal. Bizonyos értelemben az önzés tehát jó célt is szolgálhat.

 

Ha nem teszed magad az első helyre, és nem tudod, mi tesz boldoggá, soha nem fogod megismerni a saját korlátaidat. Igen, éppen az önzés az, ami megmutatja, ki is vagy valójában, függetlenül attól, hogy másoknak esetleg kárt okozol. Azonban mindazt, ami benned van, a világ és mások javára is fordíthatod, ha szeretetet és együttérzést is képes vagy adni. Hadd mutassuk meg neked, hogy miért érdemes 2017-ben egy kicsit önzővé válnod, és hogyan lehet ez előnyös számodra és a világ számára is.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Meg tanulhatod szeretni önmagad és másokat

Nem titok, a világ szeretetből és több tucat szeretetdózisból áll. Az önszeretet fogalmáról nem igazán hallasz a suliban vagy a fősodrású médiában, mégis nagyon fontos. Így, 2017-ben, a hangsúly azon van, hogy önmagad és másokat is szeresd annyira, hogy minden mást szoríts a háttérbe. A szerelem olykor ugyan fájdalmas, de a túl sok szeretet még nem bántott senkit, így nem kell félned attól, hogy mélyre leáss, és megnyisd a szívedet a világ felé.

Az egész egyszerű, ám nem mindig tűnik annak a beléd plántált gondolkodási és viselkedési normák miatt, ám ahhoz, hogy változtass, apró lépésekkel. Koncentrálj egy adott dologra, ami örömöt okoz, még akkor is, ha ez csupán napi öt perc. A jólétet és a pozitív gondolkodást be fogja indítani önmagad szeretete, és azáltal, hogy önmagaddal stabil kapcsolatban vagy, másokkal is javul a kapcsolatod.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL