LELKIPATIKA

7 lakota sziú törvény, amely megváltoztatja az életedet

A bennszülött amerikaiaknak az élet szent, és mindenki csak tanulhat tőlük, ugyanis hitük szerint az emberi faj együtt képes meggyógyítani Földet. Az alábbiakban a sziú indiánok 7 alapvető törvényét mutatjuk be, amelyek alapjai a tanításaiknak, szertartásaiknak és hiedelmeiknek, így te is sokat tanulhatsz belőlük, ami által pozitív irányba változtathatod az életedet.

Most többet megismerheted a lakoták tanításait, és remélhetőleg tudod majd kamatoztatni az életben. Elsodor az első árapály vagy kilovagolsz a hullámokon a tengerre? A döntés a tiéd!

{KEPGALERIA}

5. Nagylelkűség

A mai világban már sajnos lassan értelmét veszti a nagylelkűség és az adakozás. Az általános gondolkodás csupán addig terjed, hogy „Mi hasznom van nekem ebből?” és a „Mit kapok cserébe?”.Azonban a lakoták felismerték, hogy a Föld egyensúlyban van, nem lehet állandóan csak elvenni, hiszen így elvész az összhang. Azt tanítják, hogy annyit vegyél el, amennyire szükséged van, és segíts másoknak, ha szükségük van rád. Törődj másokkal, akár a családoddal, és annyit vegyél el mindenből, amennyire valóban szükséged van.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL