LELKIPATIKA

7 lakota sziú törvény, amely megváltoztatja az életedet

A bennszülött amerikaiaknak az élet szent, és mindenki csak tanulhat tőlük, ugyanis hitük szerint az emberi faj együtt képes meggyógyítani Földet. Az alábbiakban a sziú indiánok 7 alapvető törvényét mutatjuk be, amelyek alapjai a tanításaiknak, szertartásaiknak és hiedelmeiknek, így te is sokat tanulhatsz belőlük, ami által pozitív irányba változtathatod az életedet.

Most többet megismerheted a lakoták tanításait, és remélhetőleg tudod majd kamatoztatni az életben. Elsodor az első árapály vagy kilovagolsz a hullámokon a tengerre? A döntés a tiéd!

{KEPGALERIA}

3. Együttérzés

Mivel mindenki a Földön él, onnan származik, miért is lennél bárkivel vagy bármilyen élőlénnyel érzéketlen? Minden ugyanabból a forrásból ered, és a lakoták úgy vélik, bánj úgy mindenkivel, ahogyan azt szeretnéd, hogy veled bánjanak. Törődj másokkal úgy, ahogyan magaddal, hiszen minden ember része az élet körforgásának. Az együttérzés fontos a lakoták számára, mivel mindannyian ennek megteremtésén fáradoznak, és bármiben segítségére vannak egymásnak.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL