LELKIPATIKA

7 lakota sziú törvény, amely megváltoztatja az életedet

A bennszülött amerikaiaknak az élet szent, és mindenki csak tanulhat tőlük, ugyanis hitük szerint az emberi faj együtt képes meggyógyítani Földet. Az alábbiakban a sziú indiánok 7 alapvető törvényét mutatjuk be, amelyek alapjai a tanításaiknak, szertartásaiknak és hiedelmeiknek, így te is sokat tanulhatsz belőlük, ami által pozitív irányba változtathatod az életedet.

Most többet megismerheted a lakoták tanításait, és remélhetőleg tudod majd kamatoztatni az életben. Elsodor az első árapály vagy kilovagolsz a hullámokon a tengerre? A döntés a tiéd!

{KEPGALERIA}

1. Az ima

A spiritualitás alapvető a lakota sziúk körében. Úgy vélik, a Földanya szent, és ezért tisztelik is nagyon. Napi szinten hálát adnak a Teremtőnek, és tudatosan imádkoznak a Nagy Szellemhez. A lakoták úgy gondolják, a Föld nem az embereké, éppen ezért te tartozol a Földnek. Emiatt naponta imádkoznak a Földanyához és a Nagy Szellemhez, hogy azok továbbra is áldják meg az embereket, részesítsék kiváltságban, hiszen egy megtiszteltetés az is, hogy élhetsz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL