Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

7 lakota sziú törvény, amely megváltoztatja az életedet

Szerző:
Szabó Anna
A bennszülött amerikaiaknak az élet szent, és mindenki csak tanulhat tőlük, ugyanis hitük szerint az emberi faj együtt képes meggyógyítani Földet. Az alábbiakban a sziú indiánok 7 alapvető törvényét mutatjuk be, amelyek alapjai a tanításaiknak, szertartásaiknak és hiedelmeiknek, így te is sokat tanulhatsz belőlük, ami által pozitív irányba változtathatod az életedet.

Most többet megismerheted a lakoták tanításait, és remélhetőleg tudod majd kamatoztatni az életben. Elsodor az első árapály vagy kilovagolsz a hullámokon a tengerre? A döntés a tiéd!

{KEPGALERIA}

1. Az ima

A spiritualitás alapvető a lakota sziúk körében. Úgy vélik, a Földanya szent, és ezért tisztelik is nagyon. Napi szinten hálát adnak a Teremtőnek, és tudatosan imádkoznak a Nagy Szellemhez. A lakoták úgy gondolják, a Föld nem az embereké, éppen ezért te tartozol a Földnek. Emiatt naponta imádkoznak a Földanyához és a Nagy Szellemhez, hogy azok továbbra is áldják meg az embereket, részesítsék kiváltságban, hiszen egy megtiszteltetés az is, hogy élhetsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL