LELKIPATIKA

5 jele annak, hogy a spirituális tanítód kapcsolatot akar teremteni veled

Ha valaha észrevetted, hogy egy bizonyos szám mindig ismétlődik, vagy bármilyen ehhez hasonló dolog történik körülötted, akkor valószínűleg a spirituális tanítód próbál kapcsolatba lépni veled. Sokan úgy vélik, hogy ezek csupán véletlenek, azonban ez valami sokkal több.

 

Ha többször látsz egy mintát, amit szeretsz, azaz ismétlődik, ha furcsa egybeeséseket veszel észre, akkor minden esélyed meg van rá, hogy a spirituális tanítód kommunikálni próbál veled. Az alábbi jelek mind arra utalnak, hogy a spirituális vezetőd őrült módon próbál meg veled kapcsolatba lépni, és hamarosan bekövetkezik a lelki ébredés. Fontos, hogy légy nyitott a világra, hiszen így még inkább megélheted a spirituális vezetőd és a közted lévő mély kapcsolatot.

{KEPGALERIA}

5. Szövegeken keresztü

A spirituális tanítód szövegen át is kommunikálhat veled, például, ha elolvasod az adott irodalmi művet, amin sírni vagy nevetni fogsz. A spirituális tanítód által próbál csatlakozni hozzád, valamit üzenni akar, azt akarja, hogy nézz mélyen magadba. Még ha egyetlen mondat is az, ami felzaklat vagy inspirál, az arra késztet, hogy rájöjj valamire magadtól. Az is lehet, hogy amikor elmész könyvet vásárolni, akkor szinte öntudatlanul is csalogat egy szöveg, így akar helyes útra terelni a spirituális vezetőd.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL