LELKIPATIKA

5 jele annak, hogy a spirituális tanítód kapcsolatot akar teremteni veled

Ha valaha észrevetted, hogy egy bizonyos szám mindig ismétlődik, vagy bármilyen ehhez hasonló dolog történik körülötted, akkor valószínűleg a spirituális tanítód próbál kapcsolatba lépni veled. Sokan úgy vélik, hogy ezek csupán véletlenek, azonban ez valami sokkal több.

 

Ha többször látsz egy mintát, amit szeretsz, azaz ismétlődik, ha furcsa egybeeséseket veszel észre, akkor minden esélyed meg van rá, hogy a spirituális tanítód kommunikálni próbál veled. Az alábbi jelek mind arra utalnak, hogy a spirituális vezetőd őrült módon próbál meg veled kapcsolatba lépni, és hamarosan bekövetkezik a lelki ébredés. Fontos, hogy légy nyitott a világra, hiszen így még inkább megélheted a spirituális vezetőd és a közted lévő mély kapcsolatot.

{KEPGALERIA}

4. Érméken keresztül

Ha egészen furcsa helyeken botlasz bele aprópénzbe, amire nem is számítasz, a spirituális vezetőd próbál kommunikálni veled. Ilyenkor megélhetsz a rossz érzéseken át, a depresszióig, a szomorúságon át az örömig mindent. Olyasmi üzenete lehet, hogy ne add fel a reményt, és igenis próbálj meg előrehaladni az életben, még akkor is, ha a dolgaid most nincsenek rendben. Tanítód próbálja neked azt üzenni, hogy ha érméket látsz, az élet fényesebb oldalát is pillantsd meg.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL