Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 jele annak, hogy a spirituális tanítód kapcsolatot akar teremteni veled

Szerző:
Szabó Anna
Ha valaha észrevetted, hogy egy bizonyos szám mindig ismétlődik, vagy bármilyen ehhez hasonló dolog történik körülötted, akkor valószínűleg a spirituális tanítód próbál kapcsolatba lépni veled. Sokan úgy vélik, hogy ezek csupán véletlenek, azonban ez valami sokkal több.

 

Ha többször látsz egy mintát, amit szeretsz, azaz ismétlődik, ha furcsa egybeeséseket veszel észre, akkor minden esélyed meg van rá, hogy a spirituális tanítód kommunikálni próbál veled. Az alábbi jelek mind arra utalnak, hogy a spirituális vezetőd őrült módon próbál meg veled kapcsolatba lépni, és hamarosan bekövetkezik a lelki ébredés. Fontos, hogy légy nyitott a világra, hiszen így még inkább megélheted a spirituális vezetőd és a közted lévő mély kapcsolatot.

{KEPGALERIA}

3. Illatokon keresztül

A spirituális tanítód pontosan tudja, hogy melyek azok a szagok és illatok, amelyek jó érzést váltanak ki belőled. Olyasmi ez, mint egy nosztalgikus illat, amit nagyon szerettél, és régóta nem éreztél, egészen a közelmúltig. Olyan illatokat érzel, amikhez kellemes emlékek társulnak, de akár társulhat hozzá szomorúság, aggodalom, vagy bármi más érzelem is. Ha ilyen illatokat érzel a mindennapokban, akkor egyfajta lelki ébredésben lehet részed.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL