LELKIPATIKA

5 jele annak, hogy a spirituális tanítód kapcsolatot akar teremteni veled

Ha valaha észrevetted, hogy egy bizonyos szám mindig ismétlődik, vagy bármilyen ehhez hasonló dolog történik körülötted, akkor valószínűleg a spirituális tanítód próbál kapcsolatba lépni veled. Sokan úgy vélik, hogy ezek csupán véletlenek, azonban ez valami sokkal több.

 

Ha többször látsz egy mintát, amit szeretsz, azaz ismétlődik, ha furcsa egybeeséseket veszel észre, akkor minden esélyed meg van rá, hogy a spirituális tanítód kommunikálni próbál veled. Az alábbi jelek mind arra utalnak, hogy a spirituális vezetőd őrült módon próbál meg veled kapcsolatba lépni, és hamarosan bekövetkezik a lelki ébredés. Fontos, hogy légy nyitott a világra, hiszen így még inkább megélheted a spirituális vezetőd és a közted lévő mély kapcsolatot.

{KEPGALERIA}

2. Álmokon keresztül

Talán arra leszel figyelmes, hogy bizonyos minták ismétlődnek az álmaidban, talán az utóbbi időben már találkoztál ezekkel a szimbólumokkal, van egy ilyen kósza érzésed, vagy éppen korábban már feledésbe merült, de anno fontos volt. Spirituális tanítód az álmokon át próbál elmondani neked valamit, ezért figyelj oda az álmaidra tudatosabban, hogy spirituális ébredésben lehessen részed.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL