Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 jele annak, hogy a felsőbb éned megpróbál veled kommunikálni

Szerző:
Szabó Anna
Sokszor érkeznek fontos üzenetek, vagy csupán megnyugtató a felsőbb éned jelenléte, mert valahol érzed, hogy minden rendben van. Ennek ellenére sokan figyelmen kívül hagyják ezeket a fenomenális eseményeket és mindössze a hiperaktív fantáziának tudják be ezeket a dolgokat. Ám, ha egy kicsit képes lennél mélyebben figyelni ezekre a dolgokra, tudnád, hogy valójában sohasem vagy egyedül.

Egy érdekes történet

Egy 3 éves kislány épp a konyhakövön játszott az étkészletével. Kezében volt egy műanyagtányér, villa és kanál, és műanyagból való étel. Az édesanyja megkérdezte tőle, hogy ezt mind meg fogod enni, mire a kislány azt mondta: még mennem kell és szednem kell többet, mert Bill is eszik. Az édesanyja először ezt viccesen fogta fel.
A kislány visszatért még egy tálkával és az anyuka megkérdezte tőle: ez lesz a Billé? A kislány az édesanyjára nézett és azt mondta: anya, Bill most is ott ül a konyhaasztalnál. Az édesanyja azon törte a fejét, hogy ki lehet ez az ember, amikor beugrott neki, hogy Bill az ő 90 éves szomszédjuk volt, aki azonban már 2 évvel ezelőtt meghalt. A kislány ekkor még csak 1 éves volt.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL