Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 jel, hogy vérbeli Drámakirálynő vagy - Minél több igaz rád, annál biztosabb!

Szerző:
Szabó Anna
Hisztimiszti, Sírósbaba, Drámakirálynő. Ha imádod a dolgokat elhajigálni, összetörni, falhoz vagy éppen a pasidnak vágni, a könnyeidből már földeket lehet locsolni, és legalább heti egy összezuhanásod, dühkitörésed vagy világvége hangulatod van, akkor teszteld le magad és amennyiben igaz rád ez az 5 jel, akkor vérbeli Drámakirálynő vagy!

{KEPGALERIA}

2. Imádsz fenyegetőzni

Azt ígérte a pasid, hogy elmegy veled a buliba és mégsem mert ágynak esett 40 fokos lázzal? Tiszteletlen volt veled mert azt merészelte mondani, hogy hisztis vagy? Szóba mert állni a főnökNŐjével? (márpedig ez már nálad megcsalás) Rá mert nézni egy másik nőre amíg a kasszánál fizetett? És te persze máris fenyegetőzöl, hogy elhagyod, lelépsz. Elszidod mindennek és talán még el is tűnsz egy-két napra, amíg a barátnődnél csövezel, aztán visszamész hozzá. Amúgy is imádsz csomagolni és szét- meg bedobálni a ruháidat a bőröndbe. De simán levágod ugyanezt a lakótársaddal is, ha úgy ítéled meg, hogy a gonosz barátnő elfelejtett elmosogatni…
Vagy talán azaz igazán… ősi, hamisítatlan Drámkirálynő vagy, aki azzal is előrukkol néha, hogy magát öli meg? Folyónak mész, ha elhagynak? Netán… te leszel az, aki elteszi láb alól azt a némbert, aki szemet vetett a csávódra?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL