LELKIPATIKA

5 jel, hogy érzelmi zsarolás áldozata vagy! - Ne hagyd magad!

Az érzelmi zsarolás ugyanolyan bűnnek számít, mintha más típusú zsarolásról beszélnénk, elvégre semmivel sem bocsánatosabb az, hogy érzelmileg tartanak bennünket sakkban vagy terrorizálnak mások, hogy így érjék el céljaikat, még ha csak annyit is, hogy mi rosszul érezzük magunkat. Éppen ezért segítünk abban, hogy te is felismerhesd, mikor állsz érzelmi zsarolás alatt, hogy legyen lehetőséged tenni ellene!

3. Bűntudatot kelt benned

Ezek az emberek nagy mesterei a bűntudatkeltésnek és kivételesen jól játsszák az áldozat szerepét. Így mindig az fog kijönni, milyen szegények, elesettek, és mennyi támogatásra, szeretetre, törődésre lenne szükségük. Sosem mondanák meg szemtől szemben, mit szeretnének, inkább ilyen alantas módszerekhez folyamodnak. Kidolgozott stratégiájuknak köszönhetően elérik, hogy rosszul érezd magad, mert te vagy a gonosz, aki megbántotta vagy elnyomja őket. Majd jön a többi lehúzásuk, amiből az fog számodra kiderülni, hogy nem vagy nekik elég jó. Lényegében, te mindig csak a vesztes lehetsz, annak ellenére, hogy ők az „áldozatok”.
Közben teljesen átveszed a negatív érzéseiket, te is dühös, haragos, szomorú vagy éppen elnyomott leszel. Ilyen nagy a hatalmuk, hogy képesek benned ugyanazokat az érzéseket generálni, amik bennük is megvannak. Márpedig, ha te átveszed az érzéseit, ő nyert, hiszen elérte, hogy fontosnak tartsák. Ne tölts túl sok időt ilyen ember mellett, mert előbb-utóbb odáig juttok, hogy a te igényeid a háttérbe szorulnak, és nem tudsz majd különbséget tenni a sajátod és az zsarolók érzései illetve vágyai között.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL