Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 jel, hogy beteges rendmániában szenvedsz - Szembe mersz nézni vele?

Szerző:
Szabó Anna
Kivasalt zoknik, szimmetrikusan álló kozmetikumok a fürdőben, tökéletes négyzetalakban összehajtogatott takarók. Katonás rend van az otthonodban? Olyan, mintha bármikor címlap fotóra kerülhetne? Kétségkívül így érzed magad jól és nem is az a kérdés, hogy ez mennyire egészséges vagy inkább beteges szokása-e. Az a nagy kérdés, hogy te vajon tényleg rendmániás vagy? Ebből az 5 jelből megtudhatod!

1. Kényszeresen takarítasz minden áldott nap

Egy szemernyi koszt sem tűrsz meg otthonodban, mert feláll tőle a szőr a hátadon. Egyszerűen rossz lesz tőle a közérzeted, olyan, mintha te magad lennél mocskos. Ezért inkább azonnal elmosogatsz magad után, mindennap felporszívózol és felmosol, még akkor is, ha sehol egy árva por vagy szőrszál. De abban az esetben is feltakarítasz, ha éppen elutazni készülsz. Nem érdekel, hogy akár több órád is elmehet vele, addig nincs meg a teljes lelki békéd, amíg nem tudod maximális tisztaságban az otthonodat.
Sőt, ha éppen vendégek vannak nálad és valaki morzsál, te már akkor is rohansz a porszívóval. Már eleve, a vendég nem léphet be úgy hozzád, hogy azon szőrszálak vannak, mert azon nyomban neki esel egy szösztelenítővel.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL