LELKIPATIKA

4 paradigma, amelyről a legtöbben helytelenül gondolkodnak - Te ne kövesd el ezt a hibát!

A pénz, az idő, a sors. Számtalan dolog van, amivel kapcsolatban az ember helytelenül gondolkodik és emiatt pont azt vonzza be, amit nem szeretne. Te ne kövesd el ezt a hibát! Mutatunk 4 általános paradigmát és a velük kapcsolatos megfelelő gondolkodás titkát!

{KEPGALERIA}

Elégedett sóhaj

Hirtelen egyértelművé válik, hogy az elégedettség belső dolog, nem külső. Vagy elégedettek vagyunk, vagy nem. Elalváskor gyakran mélyeket lélegzünk, és lassan, élvezettel engedjük ki a levegőt. Ez az elégedettség sóhaja. Ez a belső megelégedés. Élvezd, és gyakorold sokat! Gyakran csak ennyit kell tennünk, hogy azt érezhessük, elégedettek vagyunk életünkkel. A hiányérzetek bármely fajtája megszüntethető úgy, hogy az érzésre koncentrálva kiengedünk egy elégedettség-sóhajt. A lélegzet a szándék kifejezésére is alkalmas lehet. Gondolj a kitűzött szándékra, és lélegzeteddel váltsd valóra!
"Élvezd a lélegzetedben rejlő elégedettséget, amikor csak akarod! Semmibe sem kerül, és semmi sem helyettesítheti."
Gyakorlat: lélegezz egymás után hét elégedettség-sóhajt, majd az utolsónál vedd rá testedet a felszabadulásra. Kilégzéskor egésznek és kiteljesedettnek fogod érezni magad.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL