LELKIPATIKA

4 könnyű gyakorlat, amivel telepatikusan megvédheted magad az energiavámpíroktól és a negativitástól

A gyakorlat valójában nem más lesz, mint egy pajzs létrehozása. Ez a pajzs beburkolja az egész aurádat és akár 0-24 órában megvéd téged a spirituális támadásoktól. Az energiavámpírok képtelenek lesznek lopni tőled, és a negatív energiákat is visszaveri majd a pajzsot. Mutatjuk, mit kell tenned ehhez!

 

Védd megadat a negatív gondolatentitásokkal vagy emberekkel, továbbá a szennyezett, egészségtelen telepatikus sugárzó mezőkkel szemben.

De a telepatikus védelem abban is a segítségedre lesz, hogy a negatív gondolatok vagy energiák, pl. düh vagy stressz, elnyelje és eltávolítása, bárhol is légy. Mindezt a következő 4 aurapajzs valamelyikével teheted meg!

Többféle aurapajzs létezik: az éterikus, az asztrális, a mentális, a spirituális aurapajzs. 

{KEPGALERIA}

Spirituális pajzs:

Ez erősíti a többi pajzsot, és fokozza a hatásukat. Csak szükség esetén szabad igénybe venni. Napi használata estén, kundalini- szindróma léphet fel, amit nehéz gyógyítani.

1. Koncentráljunk a koronacsakrára.
2. Végezzünk prána légzést.
3. Vizualizáljunk ragyogó fehér vagy ezüstlila fényt, aztán magunk köré metál fehér vagy metál lila fényt pajzsként.
4. Mondjuk el magunkban: „Ez a pajzs megvéd minden támadástól, ártalomtól, veszélytől. Úgy legyen. A pajzs áthatolhatatlan. Úgy legyen. Legyőzhetetlen. Úgy legyen. Spirituálisan nem lehet áthatolni rajta. Úgy legyen. Tizenkét órán át biztosítja védelmemet. Úgy legyen. A pajzs belülről áthatolható. Ez az akaratom. Úgy legyen.”

A védőpajzs beprogramozása adott időtartama:

Pontosan meg kell adnunk, mennyi ideig védjen bennünket a pajzs. Azért, mert ha nem programozzuk be például tizenkét órára, hatása rövid időn belül megszűnik. Ezért be kell programoznunk egy adott ideig tartó védelemre. Általában tizenkét órára szokás beállítani.

 Forrás: Choa Kok Sui Mester: Telepatikus önvédelem

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL