LELKIPATIKA

4 könnyű gyakorlat, amivel telepatikusan megvédheted magad az energiavámpíroktól és a negativitástól

A gyakorlat valójában nem más lesz, mint egy pajzs létrehozása. Ez a pajzs beburkolja az egész aurádat és akár 0-24 órában megvéd téged a spirituális támadásoktól. Az energiavámpírok képtelenek lesznek lopni tőled, és a negatív energiákat is visszaveri majd a pajzsot. Mutatjuk, mit kell tenned ehhez!

 

Védd megadat a negatív gondolatentitásokkal vagy emberekkel, továbbá a szennyezett, egészségtelen telepatikus sugárzó mezőkkel szemben.

De a telepatikus védelem abban is a segítségedre lesz, hogy a negatív gondolatok vagy energiák, pl. düh vagy stressz, elnyelje és eltávolítása, bárhol is légy. Mindezt a következő 4 aurapajzs valamelyikével teheted meg!

Többféle aurapajzs létezik: az éterikus, az asztrális, a mentális, a spirituális aurapajzs. 

{KEPGALERIA}

Asztrális védőpajzs:

Az asztrális védőpajzs még hatékonyabbá teszi az éterikust. Ily módon segít megőrizni lelki nyugalmunkat és érzelmi egyensúlyunkat pszichés tehet jelentő helyzetekben. Szívbetegek ezt ne alkalmazzák, mert betegségük rosszabbra fordulhat. Ide rózsaszínt vagy aranyszínt kell vizualizálni.

1. Koncentráljunk a szívcsakrára.
2. Végezzük el a prána légzést.
3. Vizualizáljunk olyat, ami rózsaszín, aztán a metálrózsaszínű pajzsot magunk köré.
4. Aztán mondjuk el: „Ez a pajzs megvéd minden érzelmi támadástól és fertőzéstől. Úgy legyen. A pajzs áthatolhatatlan. Úgy legyen. Legyőzhetetlen. Úgy legyen. Érzelmileg nem lehet áthatolni rajta. Úgy legyen. Tizenkét órán át biztosítja a védelmemet. Úgy legyen. A pajzs belülről áthatolható. Ezt akarom. Úgy legyen.”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL