LELKIPATIKA

4 jó ok, hogy miért éri meg becsületesnek lenned

Nem azért, mert rosszak volnánk, de időnként mindannyiunkban megszólal, sőt, tettre is késztet a kisördög. Olyankor eltesszük a talált pénztárcából a pénzt, bliccelünk a buszon, hazudunk, elhozunk a munkahelyünkről mindent, ami mozdítható. Persze, mindenkinek jól jön a kis kiegészítés. De mi lehet az a 4 jó ok, amiért mégiscsak érdemes volna becsületesnek lenni?

{KEPGALERIA}

3. Így lehetsz még jobb ember!

Az előbb már megpendítettük a szálát, hogy a lelked is jobban érzi magát akkor, amikor becsületes vagy, mert általa leszel még jobb ember. Éppen ezért, akár gyakorolhatjuk is a jóságot, hogy egyre jobb és jobb ember legyen belőled. Hiszen gondolj bele, a jó emberekkel jó dolgok is történnek, és aki igyekszik így élni, azok bölcsek és spirituálisan fejlett személyek.
Tehát, ha van valamilyen vallásod, akkor tudod, hogy a becsületes emberek előbb-utóbb megvilágosodnak, és azokat még inkább a szívébe zárja őket az Ég. Ráadásul, amíg a becsületesség útját járod, még többet tudhatsz meg magadról, ami még messzebb visz majd az életben. Hiszen becsületesnek lenni nem csak akkor kell, amikor arról van szó, hogyan csaljunk vagy tegyünk el valamit, hanem akkor is, mikor vállalni kell a tetteink, szavaink után a következményeket, amikor őszintének kell lenni és mikor ki kell állni egy igaz ügy mellett.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL