Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

4 jel, hogy túlságosan törődő vagy és 4 megoldás arra, miként állíthatnád le magad

Szerző:
Szabó Anna
Volt már úgy, hogy azért szólt meg a párod, a gyereked vagy egy barátod, mert túlságosan anyáskodó vagy? Mániákusan törődsz másokkal és szinte lelki beteg leszel attól, ha nem teheted meg? Ez nem csak rád nézve, de szeretteid számára is okozhat nehézségeket. De semmi gond, amellett, hogy van itt számodra 4 jel, amellyel lecsekkolhatod magad, hogy tényleg ennyire törődő vagy-e, adunk hozzá 4 megoldást is, mit tegyél megszállottságod ellen!

Te és az igényeid pusztán másodlagosak vagytok

Az a fajta ember vagy, aki előbb mindenkinek szed az asztalnál és csak utoljára szolgálod ki magadat? Mindenki, aki csak körülötted van, a saját sikeréről álmodozik – amihez te hozzá is segíted őket – de ők még csak meg sem hallgatják, hogy te mire is vágysz? Mindig annyira elfoglalt vagy, hogy előbb mások igényeit elégíted ki és csak aztán a magadét? Tudd, hogy ez a fajta túlzott törődés és önfeláldozás a lelki egészségedet fenyegeti.

Megoldás:

Nem önző dolog az, ha nem a saját igényeidet helyezed előtérbe. Az nem állapot, ha te éhezel azért, hogy más ehessen. Fontos, hogy előbb magadon segíts, és képes legyél fenntartani a jó testi és lelki egészségedet. Csak így tudsz igazán odafigyelni másokra és boldogan segíteni nekik! Szóval igen, előbb magadról kell gondoskodnod!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL