LELKIPATIKA

3+1 módszer, amelynek segítségével azt tehetsz álmodban, amit csak akarsz

Szerző:
Szabó Anna
Biztos volt már részed tudatos álmodásban, amikor álmodban, repülés vagy valamilyen szuperképesség használata közben ráébredtél, hogy no fene, te bizony álmodsz. Milyen mennyei volt azzal a tudattal megélni a repülés mámorát? Gondolj arra, ha eleve tudatosan álmodsz, ezt bármikor megteheted az álmodban és amit csak akarsz! Ezzel a 3+1 módszerrel el is érheted a vágyadat!

 

Ébren és álomban merülten

A tudatos álmodás elsősorban azt jelenti: álmodás közben is tudod, hogy éppen álmodsz. Ez inkább a tudatosság hármas állapota, mint kettős: tudatában vagy annak, hogy a tested az ágyban fekszik, és tudatában vagy annak, hogy megfigyeled, amit álmodsz. A tudatos álmodás eme állapotában valószínűleg ide-oda váltogatva, hol erre, hol arra összpontosítasz. Így vagy elérheted azokat az álombeli eseményeket, amelyekről elfeleded, hogy megálmodtad őket, vagy az ágyban heverő tested állapotát ellenőrződ. Az álmon belüli spontán éberségnek sokféle oka lehet. Talán olyasmit teszel álmodban, ami egyébként is megerőltetné a fizikai testet, repülsz, vízen jársz stb. és ez kizökkent kissé. Emiatt hírtelen tudatosodik benned, hogy álmodsz. A tudat kiterjesztésekor is valami új születik: a lehetőségek új világa. Az igazi tudatosság azt jelenti, az ember tudatában van annak, hogy gondolatai és érzelmei alakítják azt a világot, amelyben él. Minél tudatosabb álmodó vagy, annál tudatosabb lesz. Az álmon belüli álmot jelezheti előre belső hangjel. A hang időnként arra biztatja az álmodót, vegye tudomásul, hogy álmodik.

 

Álombeli utazások testen kívül

A testen kívüli önkéntes, tudatosan vállalt utazás előidézéshez négy alapvető dolgot kell végrehajtani. Mindenekelőtt lazítani kell egy nyugodt helyen, ahol senki sem zavarhat. A második feladat felkészülés a test elhagyására és felemelkedésére: légző gyakorlatok, vizualizálás, a szexuális energiák felkeltése( a legegyszerűbb egy másik helyre eljutni ezek felkeltése, de ne a teljes végletekig, csupán a megfelelő kéjérzetig, és a keltett energiákat próbáld meg átterelni a síkra), és egyéb ingeri ösztönzések, melyek a testi energiamezők állapotán változtatnak, s meglazítják a fizikai test és álomtest összefonódását. A harmadik a félelmek korlátain való túljutás képességének fejlesztése. Az utazás negyedik alapfeltétele a szándékunk tisztázása, az út során ez tesz ellenállóvá egyseregnyi elterelő, zavaró mozzanattal szemben.  

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL