Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

3 univerzális igazság, ami felszabadítja az elmédet

Szerző:
Szabó Anna
Karma - valószínűleg hallottad már. Gyakori visszatérő szó ugyanis a szókincsünkben, és igenis köze van a valóságos világhoz. Például, ha valaki durván viselkedik, majd nagy hirtelen valami rossz éri, akkor mindenki egyből rávágja: „azt kapod vissza, amit adsz”. Ez az általánosan megszokott jelentés. Minden tettnek megvan a maga hatása, ám a valódi értelemben vett karma nem csupán ennyi.

 

Sokan hisznek a reinkarnációban is, ami azt jelenti, hogy minden egyes életedben gyűjtöd a rossz és jó cselekedeteidből származó karmikus pontokat. Minden életedben megfizetsz a karmikus tetteidért, vagy éppen előnyök járnak a jó cselekedeteidért, amíg az összes karma nem tisztázódik. Ezután már nem reinkarnálódsz többé. Valami azonban nem stimmel ezzel az egésszel. Lássuk, mi is az!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

2. Alkímia

Alan Watts szavait idézve: „lőni gyorsan, mielőtt az ördög megtudná, mit tettél.” Amiképp az ólomból arany válik, úgy jelenti a karma a legigazibb megértését önmagadnak. Mit jelent ez? Valójában az emberek a makrokozmosz kis mikrokozmoszai az Univerzumban. Benned, körülötted ugyanúgy ott rejlik a világegyetem, ugyanazokkal a tulajdonságokkal, csak kicsiben. Persze ez magában foglalja a fizikai testet is. A lelked pedig vagy egy fekete lyuk, vagy egy ragyogó csillag.  Az örök energia pedig úgy értendő, hogy maga a fekete lyuk is csillagok tömege volt valamikor.

Az ember olyan, mint egy belülről kifelé mutató csillag. Amikor a rossz karmát eltörlöd, akkor a pangó energiák megszűnnek, és képes vagy belülről kifelé ragyogni úgy, hogy minden ember lássa azt. Az ember csupán úgy képes megvilágosodni és fényt árasztani, ha elismeri, hogy a sötétség létezik és tudatos – vallotta Carl Jung. Az elmédbe táplált érzelmi és pszichológiai kondíciókat vizsgáld felül, és tarts mély önvizsgálatot. Meditálj sokat és így megismered az utadat. A karmikus rétegek alatt ott rejlik az energia, és ha ezeket lehántod magadról, újból tele leszel energiával. Kezdj el megbocsátani magadnak, és ismerd fel a szavak és tettek erejét tudatosan, ez az első lépés a karmikus szabadság felé. Kezdd el önmagad gyógyítani, ezáltal keresztüláramlik rajtad is a fény.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL