LELKIPATIKA

3 univerzális igazság, ami felszabadítja az elmédet

Szerző:
Szabó Anna
Karma - valószínűleg hallottad már. Gyakori visszatérő szó ugyanis a szókincsünkben, és igenis köze van a valóságos világhoz. Például, ha valaki durván viselkedik, majd nagy hirtelen valami rossz éri, akkor mindenki egyből rávágja: „azt kapod vissza, amit adsz”. Ez az általánosan megszokott jelentés. Minden tettnek megvan a maga hatása, ám a valódi értelemben vett karma nem csupán ennyi.

 

Sokan hisznek a reinkarnációban is, ami azt jelenti, hogy minden egyes életedben gyűjtöd a rossz és jó cselekedeteidből származó karmikus pontokat. Minden életedben megfizetsz a karmikus tetteidért, vagy éppen előnyök járnak a jó cselekedeteidért, amíg az összes karma nem tisztázódik. Ezután már nem reinkarnálódsz többé. Valami azonban nem stimmel ezzel az egésszel. Lássuk, mi is az!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL